Exploitatiebegroting pLESStic escape room

Vandaag was een spannende dag. De online presentatie van de exploitatiebegroting voor onze pLESStic escape. 4 maanden lang is er door studenten gewerkt aan de begroting tijdens de Minor Business 2030.

Fotomoment bij de aftrap.

Zijn onze ideeën financieel gezond?! Waar zit de kracht van de escape?! En waar lekt straks het geld weg, zo de plastic soep in?! Team pLESStic! kreeg het allemaal te horen. Naast het positieve resultaat, inclusief uitgewerkte product plannen, was er ook een kritisch advies. Marijn, Kaylee, Martijn & Bart bedankt voor jullie advies.

“In een exploitatiebegroting staan de verwachte omzet en kosten van uw bedrijf voor een langere periode. Meestal van 1 tot 3 jaar. De kosten trekt u af van de omzet. Zo wordt berekend of uw bedrijf winst kan maken.”

KvK website

Studenten Marijn, Kaylee, Martijn & Bart AVANS en Hogeschool Zeeland hebben elkaar gevonden op basis van verschillende achtergronden. Ze kenden elkaar niet. De expertise van de dame en heren bevindt zich binnen: finance & control, personeel & organisatie én energie & proces engineering.

“De minor Business 2030 is gemaakt voor studenten die verder kijken dan vandaag. Voor nieuwsgierige vernieuwers die zich afvragen hoe de business van morgen beter kan. Als jij graag samenwerkt en leert, het initiatief durft te nemen en niet bang bent om onbekende paden te bewandelen is dit de minor voor jou.”

AVANS