Help Elemental Eco meer impact te maken!

Help Elemental Eco meer impact te maken

Tijdens een uitje naar Rotterdam kwamen mijn vrouw en ik terecht bij een fantastische verpakkingsvrije supermarkt. Nu we er ook 1 in Breda hebben is het moment gekomen deze winkel te helpen laten groeien om nog meer impact te maken. Ze hebben een wens waar iedereen van kan profiteren. Dus doneer en help ze bloeien!

Elemental Eco heeft een crowdfunding-campagne gelanceerd om een ​​zelftapsysteem aan te schaffen!

Hoe cool is het om je container naar een winkel te kunnen brengen en te vullen in plaats van te kijken hoe de plastic container zich blijft vullen? Dat kan bij Elemental Eco! Winkelen bij hen ondersteunt de lokale economie en stimuleert de interesse in lokaal geproduceerde producten en regeneratieve landbouw.

“Als moeder van twee mooie meisjes, wil ik ook een voorbeeld zijn om hun te laten zien dat je je passies kan volgen en volhouden in deze wereld. Het leven is kort. Maak tijd vrij voor datgene wat je gelukkig maakt en doe wat je in je hart weet wat het juiste is om te doen.”

Luara Kamma-Moore, de oprichter van Elementa

Ze zijn continu gegroeid sinds de opening in januari 2021, maar vanwege hun kleine ruimte moeten ze renoveren om het aanbod te blijven uitbreiden. Uitbreiding betekent dat ze meer hebben van wat mensen willen en nodig hebben en dat ze afvalvrij winkelen aantrekkelijker maken. Maar ze hebben een zelftappend systeem nodig!

Doneer alsjeblieft wat je kunt en help hen meer impact te maken. 🌍💚

https://onepercentclub.com/nl/…