MIJN 1ste ESCAPE ROOM

Hoi allemaal, nu papa en ik een escape room willen maken voor het goede doel is het slim om te ontdekken of ik dat wel leuk vind. Daarom heb ik na mijn spreekbeurt over escape rooms mijn klasgenoten verrast met een heuse echte escape room in het computerlokaal! Bekijk hier hoe mijn klasgenoten de puzzels oplosten en uiteindelijk binnen 22 minuten wisten te ontsnappen. Veel plezier.

Oja, de reacties van mijn klasgenootjes:

 • Beter doosje, deze viel uit elkaar.
 • Code was onduidelijk.
 • De oplossing niet laten rondslingeren. (OEPS)
 • Spannender maken met muziek, lichtjes en donker.
 • Muziek aanzetten als een puzzel is opgelost.
 • De Dora puzzel was moeilijk.
 • Het was moeilijk maar erg leuk.
 • Leuk dat de puzzels overal waren verstopt, dat je echt moest zoeken.
 • Dat je moest nablijven en moest ontsnappen om naar een feestje te mogen was heeeeeellll leuk.
 • Super top!
 • 50% kiest voor een cupcake thema en 50% voor een plastic soep thema.