• Oud en nieuw EXIT 999 Games
  • Oud en nieuw EXIT 999 Games
  • Oud en nieuw EXIT 999 Games

Vlak voor 12u ontsnappen we van het Vergeten Eiland – GELUKKIG NIEUWJAAR

Gaat het dit jaar gebeuren?! Krijgt ons idee van de mobiele escape room handen en voeten en mogen we de eerste bezoekers ontvangen in 2020? Wie zal het zeggen.

“Ontsnap zo snel mogelijk van het vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie…”

999games.nl

Op oudejaarsavond 2019 spijkeren Cato en ik nog even snel onze kennis op het gebied van escape-rooms-ontwerpen bij. Deze keer proberen we te ontsnappen van een vervloekt eiland. Doosje open, raadsels, puzzels en gekke codes kraken samen met de buren, oliebollen en binnen de tijd in de boot springen om niet voor altijd te blijven dolen op het eiland met giftige toestanden.

Wij zijn ontsnapt en de klok slaat 12 keer, gelukkig nieuwjaar! Bij deze wil ik jou namens Team pLESStic! het allerbeste wensen. Daarnaast bedanken wij iedereen die geholpen heeft om ook in 2019 de wereld een stukje gezonder, vrolijker en schoner te maken. Hulde aan alle Plastic Avengers.