STRAATBAASyes

Wij wonen in Princenhage, Koen van STRAATBAASyes reageerde meteen op onze oproep om tijdens ‘World Cleanup Day’ Princenhage schoner te maken en zodoende ook de mensen gelukkiger. Voor wie na 15 september actief een steentje wil blijven bijdragen aan een opgeruimde wijk: sluit je aan bij STRAATBAASyes en mail Koen via straatbaasyes@teamplesstic.com.

Ik heb de mooiste en schoonste straat!

Maak samen met jouw viervoeter of (voor als je geen hond bezit) tijdens je dagelijkse rondje de schoonste wijk realiteit. Zeg YES tegen het STRAATBAASyes initiatief. Registreer jezelf en zo mogelijk je viervoeter vandaag nog als STRAATBAAS. Geniet van een schone straat en je goede daad. Bovendien ontvang je ieder jaar een passende beloning. STRAATBAASyes is misschien wel de meest simpele maar ook meest effectieve oplossing voor ons zwerfafval probleem.

Het ontstaan van STRAATBAASyes.

Koen van STRAATBAASyesNadat ik iedere dag geconfronteerd werd met plastic vervuiling en zwerfvuil, zocht ik naar een manier om mijn directe en meest effectieve bijdrage te leveren aan om dit probleem bij de wortel aan te pakken. Er voltrekt zich namelijk ongemerkt een ecologische ramp achter onze voordeur die een gezonde voedselketen en een stabiel klimaat ondermijnen voor toekomstige generaties.

Mijn eigen kinderen dreigen de dupe te worden van onze onstilbare consumptie- en marktmaatschappij.

ACT NOW!

Ik wil niet degene zijn die zijn kleinkinderen moet vertellen dat we in deze tijd de samenleving en het milieu naar de knoppen zagen gaan en uit angst of comfort het probleem niet hebben aangepakt toen het nog kon.

Wat moet je ervoor doen?; Eerlijk gezegd? Bijna niets!

In tegenstelling tot mensen zonder hond loopt de gemiddelde hondenbezitter minstens 3 a 4 keer door zijn eigen straat. Adopteer bij mij een straat in jouw wijk en je ontvangt dan jouw persoonlijke STRAATBAASyes welkomstgeschenk, de titel van STRAATBAAS van de door jou opgegeven straat. Met deze titel word je de afval ambassadeur van jouw straat en draagt daarmee meteen bij aan een positief beeld van de lokale hondenbezitter. Daarnaast ben je een en voorbeeld van een duurzaam betrokken straatgenoot naar alle in jouw straat wonende gezinnen.

Iedere dag als je je ronde doet met de hond(jes) pak je minstens 3 stuks afval op. Herhaal dit vaak genoeg en geniet samen met de andere STRAATBAASyes van een brandschone straat.

Beloning.

Niet alleen je karma krijgt een boost van geluk door jouw bijdrage aan ons milieu. Door lokale ondernemers te betrekken en hun straat of wijk te schonen van zwerfafval heb je recht op diverse interessante STRAATBAASyes kortingen en cadeaus.